Opleiding en Ervaring

Ik ben orthopedagoog, therapeut en bedenker van het spaarvarken; een metafoor om gedrag en de invloed van (eigen) opvoeding op kinderen te begrijpen. Ik heb ruime ervaring in het behandelen van ouders, jongeren en kinderen, in het opsporen en behandelen van dieperliggende oorzaken van probleemgedrag en patroongedrag (intergenerationeel en pre- & perinatale psychologie). 

Mijn opleidingen zijn onder andere PABO, Orthopedagogiek (UU), EMDR, ACT en Coaching. Sinds januari 2016 heb ik het vierjarige Professionele Training Programma van Ingeborg Bosch gevolgd. PRI als ‘way of life’ is verweven in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Binnen deze is persoonlijke leertherapie een onderdeel, wat mij heeft helpen ontwikkelen tot de mens en behandelaar die ik nu ben.

Ik ben aangesloten bij de NVO, EMDR, CBSA en SKJ geregistreerd. 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Mailadres is:  buvurzorgencoaching@gmail.com

Ik ben te bereiken op het volgende telefoonnummer: 06 – 3930 8431

Mocht ik je oproep niet kunnen beantwoorden, spreek dan een voicemail in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Als u doorgaat de site te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie settings op deze website staan op "toestaan van cookies" om de beste weergave te garanderen en om website statistieken bij te houden. Als u op accepteer klikt gaat u hiermee akkoord.

Sluit